وبلاگ, زانو

معرفی انواع قرص زانو درد؛ بیش از 7 داروی زانو درد

انتخاب قرص زانو درد از بین داروهای مختلف|فست طب

با وجود تنوع زیاد داروهای مسکن در بازار، درمان و کاهش سریع درد زانو کار سختی نیست. داروی زانو درد برای بهبود التهاب و کاهش قطعی و فوری درد در زانو موثر هستند. با این وجود باید بدانید که هر دارو دقیقا چه تاثیری روی بدن و غضروف‌ها و مفاصل دارد. در غیر اینصورت ممکن است داروهای نامرتبط را مصرف کنید. در نتیجه درد زانویتان بدتر و شدیدتر شود. در این مقاله از سایت مجله طبی قصد داریم که شما را با بهترین قرص برای زانو درد آشنا کنیم. همچنین چند نمونه از بهترین قرص ویتامین برای زانو درد را معرفی می‌کنیم. برای آشنایی با بهترین قرص زانو درد خارجی با ما در این مطلب همراه شوید.

بهترین قرص برای زانو درد چیست؟

برای درمان درد زانو گاهی تنها راه چاره استفاده از قرص‌ها و داروی زانو درد است. برخی از قرص‌ها برای درمان و کاهش درد زانو تاثیر بسیار خوبی دارند. شما حتی می‌توانید این قرص‌ها را بدون نسخه پزشک تهیه و مصرف کنید. اما فراموش نکنید که مصرف طولانی مدت و زیاد قرص‌ها به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. در صورت تمایل به استفاده طولانی مدت باید حتما تحت نظر پزشک قرار بگیرید.

برای درمان درد زانو چند دسته از قرص‌های موجود در بازار تاثیر بسیار خوبی دارند. از جمله آن‌ها می‌توان به مسکن‌ها، قرص‌های ضدالتهاب غیر استروئیدی، قرص‌های غضروف‌ساز و قرص‌های مسکن‌های عصبی اشاره کرد. به جز این قرص‌ها، مصرف ویتامین‌ برای زانودرد هم بسیار تاثیر گذار است. در ادامه بهترین قرص برای زانو درد را معرفی خواهیم کرد.

مصرف انواع قرص‌های ضدالتهاب‌های غیر استروئیدی برای درد زانو

	مصرف انواع قرص‌های ضدالتهاب‌های غیر استروئیدی (NSAIDs) برای درد زانو|مجله طبی

در زمان ایجاد یک التهاب جدی در بدن، مانند زانو درد، ارگان‌های بدن به طور خودکار مواد شیمیایی خاصی را تولید می‌کنند. یکی از شاخص‌ترین این مواد پروستاگلاندین نام دارد. با مصرف قرص‌های ضدالتهاب‌های غیر استروئیدی، گیرنده‌های پروستاگلاندین در بدن غیرفعال می‌شوند. در نتیجه درد زانو و التهاب آن به تدریج کاهش می‌یابد. قرص‌های ضدالتهاب‌های غیر استروئیدی انواع مختلفی دارند. در ادامه برخی از انواع این قرص‌ها و عملکردشان را معرفی خواهیم کرد.

مصرف قرص ایبوپروفن برای زانو درد

قرص ایبوپروفن یکی از بهترین داروها برای درمان درد زانو است. به خصوص اگر درد زانو ناشی از بیماری ارتروز زانو باشد. این قرص انواع مختلفی در بازار دارد. از جمله آن‌ها می‌توان به قرص‌های ادویل (Advil)، نوروفن (Nurofen)، ژلوفن (Gelofen) و بروفن (Brufen) اشاره کرد. این قرص زانو درد را به هیچ عنوان با داروهای لیتیوم و آسپرین مصرف نکنید. همچنین مصرف ایبوپروفن برای خانم‌های باردار و کودکان توصیه نمی‌شود.

قرص دیکلوفناک بهترین قرص برای زانو درد

بهترین قرص برای درد زانو ناشی از آرتروز دیکلوفناک است. این قرص هم از دسته داروهای ضدالتهاب‌های غیر استروئیدی است. دیکلوفناک به کاهش التهابات مفصلی کمک شایانی می‌کند. باید حتما در نظر داشته باشید که این دارو را همراه با غذا مصرف کنید. این قرص از لحاظ تاثیر بر کاهش درد، از ناپروکسن، بروفن وآسپرین هم قوی‌تر است. قدرت این دارو در کاهش درد را می‌توان با استامینوفن کدوئین مقایسه کرد.

معرفی ۲ نوع از قرص‌های غضروف‌ساز برای درد زانو

بسیاری از دردهای زانو بر اثر ساییدگی غضروف و مفاصل ایجاد می‌شوند. به خصوص در بیماری‌هایی مانند آرتروز که غالبا به علت عدم وجود غضروف و اصطکاک زیاد بین استخوان‌ها، درد پدید می‌آید. در این شرایط با مصرف قرص‌های غضروف‌ساز می‌توانید به کاهش دردهای زانو کمک کنید. این قرص‌ها روند از بین رفتن غضروف را کند و متوقف می‌کنند. مصرف این داروها باید حتما با مشورت پزشک انجام شود. در غیر این صورت عوارض متعددی را به دنبال دارد.

مصرف قرص غضروف‌ساز گلوکوزامین

مهم‌ترین مواد سازنده غضروف در بدن شامل پروتئین و کلاژن هستند. بدن به طور طبیعی این مواد را تجزیه می‌کند. به همین دلیل تحلیل غضروف و حتی پیری پوست اتفاق می‌افتد. مصرف گلوکوزامین فعالیت ارگان‌های تجزیه کننده کلاژن را کاهش می‌دهد. در نتیجه مصرف گلوکوزامین از تحلیل غضروف‌ها جلوگیری می‌کند. برای مبتلایان به دیابت مصرف این دارو توصیه نمی‌شود. همچنین در هر شرایطی برای مصرف این دارو باید با پزشک مشورت کنید.

کاهش درد با قرص زانو درد آوودین

کاهش درد زانو با مصرف آوودین|مجله طبی

آوودین هم یکی از موثرترین و بهترین قرص‌های غضروف‌ساز است. این قرص کاربردی از ترکیبات طبیعی ساخته می‌شود. برای ساخت آن از موادی مانند آووکادو و سویا استفاده می‌کنند. همچنین این قرص دارای عصاره زنجبیل است. مصرف کنندگان این دارو باید تحت نظر پزشک قرار بگیرند. باید در طول روز تنها یک کپسول مصرف کنید. این دارو کاملا ایرانی و تحت لیسانس فرانسه است. گاهی آوودین حتی بهتر از یک قرص زانو درد خارجی عمل می‌کند.

مصرف مسکن‌های عصبی برای تسکین درد زانو

گاهی اوقات دردهای موجود در بدن بر اثر آسیب‌دیدگی اعصاب به وجود می‌آید. در این حالت باید از داروهای مسکن‌های عصبی برای تسکین درد زانو استفاده کنید. البته این دسته از داروها انواع گوناگونی ندارند. تنها قرص گاباپنتین در این دسته، برای کاهش درد زانو موثر است. اگر می‌خواهید با این دارو بیشتر آشنا شوید، ادامه این بخش را مطالعه کنید.

استفاده از گاباپنتین برای کاهش درد زانو

این دارو بهترین قرص برای درد زانو و بهبود آن است. دلیل درد زانو هر چه که باشد، این دارو برای کاهش آن تاثیر دارد. مکانسیم اثر گاباپنتین، در واقع جلوگیری از انتقال پیام عصبی درد به مغز است. در نتیجه درد در بدن شما و زانویتان به شدت کاهش می‌یابد. در بسیاری از موارد، این قرص از همه انواع داروهای مسکن دیگر تاثیر بیشتری دارد. این دارو را باید حتما تحت نظر پزشک مصرف کنید. زیرا ممکن است عوارض جبران ناپذیری ایجاد کند.

معرفی بهترین قرص زانو درد خارجی

خیلی از افراد بر این عقیده‌اند که داروهای خارجی تاثیر بهتر و بیشتری برای درمان انواع بیماری دارند. البته برخی از قرص‌های خارجی برای کاهش درد زانو بسیار موثر هستند. اما تصور این که قرص‌های خارجی برای کاهش درد زانو، تاثیر بیشتری از قرص‌های ایرانی دارند، اشتباه است. هر دو نوع این قرص‌ها برای کاهش درد زانو و انواع دردهای دیگر تاثیرات بسزایی دارند. در این بخش یک قرص زانو درد خارجی بسیار معروف و کاربردی را معرفی می‌کنیم.

معرفی داروی تریپل فلکس تریپل استرنگث نیچرمید برای کاهش درد زانو

معرفی داروی تریپل فلکس تریپل استرنگث نیچرمید برای کاهش درد زانو|مجله طبی

داروی تریپل فلکس تریپل استرنگث نیچرمید (Nature Made Triple Flex Triple Strength) بدون شک بهترین قرص برای درد زانو است. این دارو در واقع یک مکمل موثر خارجی است. برای تهیه آن از مواد مختلفی مانند گلوکوزامین، امگا۳ موجود در بدن حلزون صدف‌دار و کندروئیتین سولفات استفاده می‌شود. متیل سولفونیل متان ماده‌ای شیمیایی برای کاهش التهاب و دردهای مفصلی است. این ماده در مکمل تریپل فلکس تریپل استرنگث نیچرمید وجود دارد. در نتیجه تمام مواد موجود در این دارو برای کاهش درد و التهاب مفاصل و غضروف‌ها موثر هستند.

به همین دلیل برای کاهش درد زانو و حتی درمان آن، پزشکان این مکمل را تجویز می‌کنند. اغلب مصرف‌کنندگان این دارو، از تاثیر آن رضایت فراوان دارند. در حقیقت این داروی زانو درد ، بهترین قرص زانو درد خارجی به شمار می‌آید. البته به جز این مکمل‌های غضروف‌ساز و ضدالتهاب باید برای درمان کامل، به مصرف ویتامین‌ برای زانو درد هم پرداخت. در ادامه قصد داریم بهترین قرص ویتامین برای زانو درد را معرفی کنیم.

بهترین قرص ویتامین برای زانو درد

همانطور که می‌دانید، ویتامین‌ها در بدن نقش حیاتی ایفا می‌کنند. ویتامین‌های متنوعی سلامت غضروف‌ها را حفظ می‌کنند. در نتیجه با حفظ سلامت غضروف و استخوان، به کاهش درد زانو کمک می‌نمایند. بدن انسان بدون دریافت مقادیر کافی از ویتامین‌ها نمی‌تواند سلامت زانوها را حفظ کند. در این بخش بهترین قرص ویتامین برای زانو درد را معرفی خواهیم کرد. پس با ما همراه شوید.

ویتامین دی یکی از همین ویتامین‌های موثر برای حفظ سلامت غضروف‌ها و استخوان‌ها است. پزشکان معتقدند که یکی از عوامل اصلی ایجاد درد زانو کمبود ویتامین دی می‌باشد. سایر انواع ویتامین‌ برای زانودرد دیگری و تقویت غضروف شامل ویتامین E، C و B12 هستند. به جز این ویتامین‌ها ماده معدنی کلسیم هم در تضمین سلامت غضروف و استخوان تاثیر دارد.

از جمله داروهای تجویزی برای درمان و کاهش درد زانو، می‌توان به قرص استئوکینون اشاره کرد. این مکمل دارای ویتامین‌هایی مانند D و K است. همچنین مقادیر زیادی کلسیم در آن وجود دارد. در نتیجه مصرف استئوکینون برای بهبود درد زانو کاربردی است. در واقع بهترین قرص زانو درد خارجی که حاوی ویتامین باشد، استئوکینون است. البته کلسیم موجود در این مکمل در بدن رسوب ایجاد نمی‌کند. این مکمل برای جلوگیری از پوکی استخوان هم کاربرد دارد.

بهترین قرص برای زانو درد شدید

همانطور که اشاره کردیم، قرص‌های مختلفی برای کاهش درد شدید زانو وجود دارند. در بالا برخی از آن‌ها را نام بردیم. با این وجود برخی دیگر از داروها مانند سلکوکسیب هم در درمان درد زانو موثرند. سلکوکسیب هم یک داروی ضدالتهاب غیر استروئیدی است. در این بخش یک لیست کوتاه از بهترین قرص برای زانو درد شدید، معرفی می‌کنیم. برای درمان دردهای شدید زانو باید دوز بالایی از این داروها مصرف کنید. البته مصرف دوز بالایی این دسته داروها باید حتما با مشورت پزشک انجام شود. در جواب به سوال اینکه برای زانو درد چه قرصی بخوریم باید نمونه‌های زیر را معرفی کنیم:

  • گاباپنتین
  • دیکلوفناک
  • پیروکسیکام
  • سلکوکسیب

بهترین دارو برای زانو درد شدید

بهترین دارو برای زانو درد شدید زانو، تزریق آمپول تریامسینولون است. این دارو از دسته داروهای کورتیکواستروئیدی است. در نتیجه تزریق این دارو به بدن در کاهش التهابات و درد کمک می‌کند. بعد از انجام این تزریقات، تقریبا ۵ روز بعد تاثیرات کاهش درد را مشاهده می‌کنید. تزریق آمپول تریامسینولون، شاید سریع عمل نکند. اما بدون شک استفاده از این روش، بهترین دارو برای زانو درد شدید است. در واقع این دارو به شدت در درمان زانو درد موثر است. البته باید اشاره کنیم که تزریق ژل به زانو نیز تاثیر بسیار خوبی در بهبود علائم و درد ناشی از آرتروز دارد.

بهترین دارو برای زانو درد چیست؟

بهترین دارو برای زانو درد چیست؟ داروهای مختلف از امپول تا قرص و پماد|مجله طبی

با دانستن اطلاعات فوق، شاید این سوال برایتان پیش بیاید که به جز قرص‌ها، بهترین دارو برای زانو در چیست؟ بسیاری از افراد به دلیل وجود مشکلات گوارشی، امکان مصرف قرص‌ها را ندارند. این افراد برای زانو درد خود به دنبال راه‌حل‌های سریع و آسان هستند. به طور مثال تزریق استروئیدها یا استفاده از پماد و شربت‌های خوراکی در این دسته قرار می‌گیرند. جالب است بدانید، بسیاری از قرص‌هایی که در این مقاله از آن‌ها نام بردیم، شربت و پماد هم دارند. پس می‌توانید برای تهیه آن‌ها با داروخانه یا پزشک خود مشورت کنید.

اما تزریق ژل و یا کورتیکواستروئیدها یک درمان جداگانه و خاص برای درمان درد زانو است. در ادامه تاثیر این دو داروی تزریقی را بر کاهش درد به جای مصرف قرص زانو درد بررسی می‌کنیم.

ترزیق هیالورانیک اسید به زانو برای کاهش درد

یکی از بهترین داروها برای کاهش درد زانو، تزریق هیالورانیک اسید است. این ماده به طور طبیعی در بدن و در بین بافت‌های غضروفی وجود دارد. در واقع تزریق هیالورانیک اسید یک روش ساده برای کاهش دردهای زانو است. با تزریق این دارو به مفصل زانو، عملیات غضروف‌سازی دوباره آغاز می‌شود. این مایع مانند مایع مفصلی، بین استخوان‌ها را می‌پوشاند. با این کار مانع اصطکاک می‌گردد. بهتر است این تزریقات را در کنار مصرف بهترین قرص ویتامین برای زانو درد انجام دهید.

کاهش درد زانو با تزریق کورتیکواستروئیدها

کورتیکواستروئیدها موادی هستند که التهابات بدن را به شدت و با سرعت زیادی کاهش می‌دهند. از این داروها برای کاهش هر نوع التهابی استفاده می‌شود. برخی پزشکان برای درمان درد زانو، این دارو را داخل زانوی بیمار تزریق می‌کنند. با انجام این تزریق پس گذشت دو روز تا یک هفته، کاهش درد چشم‌گیری را احساس می‌کنید. البته ترزیق کورتیکواستروئیدها مضرات و عوارض خاص خود را دارد. با این وجود در صورت تشخیص پزشک، باید آن را انجام دهید. از جمله این داروها می‌توان به تزریق بتامتازون، دگزامتازون، کورتون و پردنیزولون اشاره کرد. توجه داشته باشید که نوع دارو و دوز قرص زانو درد و دوره مصرف را پزشک تعیین خواهد کرد. پس از مصرف خودسرانه داروهای مختلف خودداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *