شرکت گروه بوران با مدیریت صارم توحیدی
از هوش مصنوعی میتوان پدیده عصر تکنولوژی در حال حاضر یاد کرد. انجام اغلب کارها با هوش مصنوعی خیلی راحتتر، سریعتر و دقیقتر پیش خواهد رفت. از همین رو دانشمندان و محققین، به ویژه محقیقن حوزه سلامت تمایل دارند از هوش مصنوعی در فرآیندهای تحقیقاتی، پروژهی و حتی فعالیتهای عملی خود استفاده کنند. علت این تمایل این است که انجام تمام فعالیتها با هوش مصنوعی دقیقتر، سریعتر و با درصد ضریب خطای خیلی پایینتری انجام میشود. در همین راستا مدیر عامل گروه بوران، صارم توحیدی اقدام به فعالیتی بسیار هوشمندانه و مفید برای جامعه ایران کرده است.
همچنین هوش مصنوعی در آن واحد میتواند از دیتاسنترهای مختلفی برای بررسی یک موضوع استفاده کند. در این حالت اطلاعات پردازش شده با کمک آن خیلی واقعیتر خواهد بود. حال در نظر بگیرید که اپلیکیشنی با بستر هوش مصنوعی در حوزه سلامت تولید کنیم. این خود انقلابی در صنعت بهداشت و درمان است. این اپلیکیشن نیازهای مختلف یک شخص به بهداشت و درمان را برطرف سازد. باید اعلام کنیم شرکتی خصوصی به نام گروه بوران با مدیریت آقای صارم توحیدی در حال راهاندازی اپلیکیشنی با بستر هوش مصنوعی به نام آن یار است. در این مطلب از مجله طبی همراه ما باشید.
راهاندازی اپلیکیشن جامع و کاربردی آن یار در حوزه سلامت توسط شرکت بوران
با توجه به نیاز جامعه به دسترسی همیشگی و آسان به اطلاعات بهداشتی و درمانی، مجموعه بزرگ گروه بوران با مدیریت آقای هژیر توحیدی اقدام به راهاندازی اپلیکیشن آن یار کرده است. این اپلیکیشن در حوزههای مختلف سلامت و بهداشت قرار است به کاربران اطلاعات کاربردی، علمی و دقیقی ارائه دهد.
علت استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت و اطلاع رسانی
با شیوع ویروس کووید-19 و درگیری کل دنیا با این بیماری و تعداد بالای مرگ و میر روزانه، نیاز به پلتفرمی برای اطلاعرسانی دقیق اطلاعات درمان و بهداشتی احساس شد. پلتفرمی که بتواند اطلاعات کاملی در خصوص انواع بیماریها، علائم، علت ابتلا، روشهای انتقال، تشخیص و درمان آن را به کاربران ارائه دهد بسیار مفید خواهد بود. این پلتفرم میتواند با اطلاع رسانی به موقع از ابتلا به بیماریهای ویروسی، عفونی و حتی پیشگیری از آسیبهایی مانند دیسک کمر و سیاتیک نیز جلوگیری کند. از علل نیاز جوامع مختلف از جمله ایران به یک پلتفرم یا اپلیکیشن در حوزه سلامت و درمان مانند آن یار میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
دسترسی به جدیدترین و مهمترین اطلاعات درمانی
بارها شنیدهایم که امکانات بهداشتی و درمانی در شهرستانها و روستاهای دور افتاده کشور بسیار پایین است. از همین رو اغلب افراد در این مناطق اطلاعات کامل و درستی از وضعیت جسمانی خود و بیماریهایی که به آن مبتلا هستند ندارند. همین موضوع باعث تشدید روند بیماری در مناطق دور افتاده، شیوع بیماریهای واگیردار و کاهش سلامت جسمانی در آنها میشود. اما استفاده از پلتفرمی دقیق و جامع در حوزه سلامتی میتواند به هموطنانمان در دورافتادهترین مناطق نیز کمک کند.
اطلاع رسانی و آموزشهای لازم در حوزه بهداشت و درمان
در زمان همهگیری ویروس کووید-19 وجود یک بستر اطلاع رسانی، آموزشی و حتی درمانی به صورت آنلاین در کشور کم بود. زیرا در زمان شیوع کووید-19 تعداد زیادی از بیماران به دلیل ناتوانی جسمی، بدحالی یا ترس از بستری شدن در بیمارستان و ابتلا به سویههای جدیدتر از مراجعه به پزشک خودداری میکردند. از طرفی دیگر وجود سیستمی که همیشه در دسترس باشد و کاربران بتوانند با کمک آن از جدیدترین علائم، سویهها یا روشهای درمانی برای کووید-19 باخبر شوند در آن دوران نیاز بود.
پروژه جدید آن یار در شرکت گروه بوران
شرکت بوران با توجه به فعالیت طولانی مدتی خود در حوزه دیجیتال و سلامت این بار با پروژه آن یار میخواهد مسیر جدیدی را امتحان کند. این پروژه بزرگ که بر بستر هوش مصنوعی است میتواند مزایای زیادی برای کاربران ایجاد کند. زیرا همان طور که همه میدانیم در بسیاری از نقاط ایران تسرسی به اطلاعات پزشکی بسیار محدود است. اما آن یار گروه بوران میتواند این مشکل را حل کند.
برای راهاندازی اپلیکیشن آن یار تیمی حرفهای از افراد مختلف تشکیل شده است.
هوش مصنوعی دنیای پزشکی را متحول خواهد کرد
در همین یکی دو سال اخیر که هوش مصنوعی پیشرفتهای زیادی داشته است، تحولات مختلفی را در صنایع مختلف از جمله هوا و فضا، سینما و نمایش و پزشکی شاهد بودهایم. اما طبق خبرهایی که در شبکهای اجتماعی و اطلاعرسانی پخش میشود، در حوزههای مختلف از این هوش مصنوعی استفاده میشود. هوش مصنوعی در صنعت پزشکی تحولات مختلفی از جمله در حوزه تولید داروهای جدید، روشهای نوین درمان، تشخیص و بررسی علائم ایجاد خواهد کرد. باید بگوییم که هدف آقای صارم توحیدی و مجموعه او، تولید اپلیکیشنی در بستر هوش مصنوعی در حوزه بهداشت و سلامت است.